Juan og Vucinic kan rekke Arsenal kampen

Juan og Vucinic er begge med i troppen som reiser til London og kan begge rekke den viktige Champions League kampen mot Arsenal. Menez på sin side rekker ikke kampen.

 

Juan skadet seg i gårdagens kamp mot Siena, men tester viste at skaden heldigvis ikke var alvorlig. Han er med til London og kan rekke kampen selv om det fortsatt er høyst usikkert.  Vucinic har slitt med kneet, men også han kan rekke tirsdagens kamp.

 

Aquilani, Tonetto og Cicinho er også med i troppen, men av disse er det kun Cicinho som forventes å starte. Aquilani har slitt med mye skader de siste månedene og det spørs om Spalletti risikerer å bruke han allerede til denne kampen.

 

Jeremy Menez, Marco Cassetti og Christian Panucci er de eneste spillerne som ikke bli med til London. Menez sliter med skade, mens Cassetti er ute til slutten av mars. Panucci er som kjent stryket fra Champions League listen.

 

Hele Roma troppen:

Aquilani, Arthur, Baptista, Bertagnoli, Brighi, Cicinho, De Rossi, Diamoutene, Doni, Filipe, Juan, Loria, Mexes, Montella, Motta, Perrotta, Pizarro, Riise, Taddei, Tonetto, Totti, Vucinic.

 

Kilde: Romanews.eu