Spalletti m.fl. uttaler seg om kampen

Roma-trener Luciano Spalletti, midtbanespiller Matteo Brighi og CL-debutant Marco Motta var blant Roma-representanter som gav uttalelser etter kampen mot Arsenal mot Emirates i går. Kampen endte 1-0 til Arsenal, noe som gjør at det er helt åpent hvem som kvalifiserer seg til kvartfinalen etter returoppgjøret på Stadio Olimpico.

«Jeg er overbevist om at returoppgjøret vil bli en veldig annerledes kamp», sa Spalletti etter kampen. «Vi gjorde lite i første omgang, og tross snakket om en krise virket Arsenal i god form, og meget på hugget. De spilte veldig bra, og vant fortjent, selv om vi gjorde det mye bedre i andre omgang. Det er det som gir meg håp for returkampen.»

Roma måtte stille uten spillere som Juan, Vucinic og Cicinho, men fikk med seg et noenlunde greit resultat på Emirates Stadium. En 1-0 ledelse skal være fullt mulig å ta igjen for et sterkt hjemmelag som Roma.

«Vi var ikke komfortabel med å flytte rundt på ballen, og Arsenal gjorde det sterkt ved å presse oss med et høyt tempo og masse kvalitet. Når vi først klarte å legge litt press på de, gjorde det noe med kampen, og vi kan lære noe fra güneşli escort andre omgang til kampen på Olimpico.»

Pizarro kom inn for Matteo Brighi litt ut i andre omgang, og var en av Romas beste spillere i gårsdagens kamp.

«Vi trengte litt mer kvalitet i å sende ballen rundt, og slet med å få hele laget til å gå fremover sammen. Vi hjalp Arsenal å skaffe seg selvtillit i første omgangen. Jeg forventet å se et Arsenal lag som presterte under deres standard, men for meg virket de i god form.»

Francesco Totti spilte en meget svak kamp i går, men hadde også vært i tvil fra start frem mot kampen.

«Francesco avsluttet kampen uten smerter i muskelen hans, men han var tydeligvis ikke i veldig god form – i likhet med andre – og det vistes», sier Spalletti.

Kilde: www.calcioitalia.co.uk