Roma – Avellino 3-0

Roma vant komfortabelt 3-0 hjemme mot Avellino etter to scoringer av Tovalieri og ett av Babbucci.

 

Alberto De Rossi manglet blant annet Brosco (skade) og Scardina (suspensjon) til denne, men dominerte likevel kampen stort. Manganelli fikk den første sjansen ved ett frispark etter 4 minutter, men skuddet gikk utenfor. Bare ett minutt etter var det Tovalieri sin tur til å prøve seg etter forarbeid av D’Alessandro, men heller ikke denne gangen lyktes Roma.

 

I det 14.minutt fikk Avellino en sjelden sjanse ved Quagliariello, men Frasca hadde full kontroll. 18 minutter tok det før ledermålet kom for Roma. Manganelli løp langs venstrekanten og slo inn til Tovalieri som satte inn ballen bak keeper Del Giuduce. 1-0 og fullt fortjent. Etter scoringen fortsatte Roma å produsere målsjanser, men en god Del Giuduce hindret D’Alessandro fra å lage 2-0 målet.

 

Ved pause måtte keeper Frasca gå av banen og den rumenske keeperen Pena kom inn. Roma fortsatte der de slapp i første omgang og hadde flere gode muligheter ved Manganelli, Tovalieri og D’Alessandro. I det 65 minuttet skulle dog 2-0 scoringen komme. Innbytter Stoian serverte Tovalieri som satte inn sitt andre mål for dagen. Tovalieris andre mål for dagen betyr at han er oppe i 8 scoringer i serien nå.

 

Etter 2-0 scoringen hadde Avellino noen sjanser til å redusere, men dette var Romas dag. 3 minutter før slutt headet Babbucci inn 3-0 som også ble sluttresultatet. Dermed legger Roma press på Lazio som først spiller sin kamp kommende lørdag.

 

Roma – Avellino 3-0

Mål: Tovalieri (18,65), Babbucci (87)

 

Roma: Frasca (1’ st Pena); Trobiani, Malomo, Mladen, Crescenzi; Massimo (10’ pt Florenzi), Bertolacci; Tovalieri, Manganelli (16’ st Stojan), D’Alessandro; Babbucci.

All. De Rossi

 

Avellino: Del Giuduce; Volpicelli, Grella, Lomasto, Rea; Pascucci (39′ st Cavotta), Signorelli (16’ st Ferraro), Sasso, Stellato; Esposito, Quagliariello (16’ st Guerriero).
All. Esposito

 

Neste kamp for ungguttene er neste onsdag. Da møter man Juventus i cupen.