Skadesituasjonen før Inter kampen

Simone Perrotta skadet seg på fredagens trening og er ute i mellom 1 og 2 måneder. Det er snakk om en muskel skade i hoften og slike skader tar ofte lang tid. Det ser dermed ut til at Perrotta mister den viktige retur kampen mot Arsenal 11.mars.

 

Marco Cassetti, Juan og Cicinho er også alle uaktuelle mot Inter. Cassetti er som kjent ute til slutten av mars, mens Juan og Cicinho kjemper for å rekke den viktige Arsenal kampen som spilles om under to uker.

 

Kaptein Francesco Totti skadet seg også på fredagens trening og mange frykter at han ikke vil rekke Inter kampen. Igjen er det det høyre kneet det er snakk om, men Totti selv sier at han tror han spiller på søndag. 

 

Alberto Aquilani, Max Tonetto og David Pizarro er tvilsomme foran Inter kampen. Aquilani sliter fortsatt med ankelskaden og romanews.eu tror han skal slite med å rekke kampen. Det ser litt lysere ut for Tonetto og Pizarro, men begge må vurderes nærmere lørdag.

 

Det er også noen gode nyheter for Roma. Jeremy Menez og Mirko Vucinic trente med førstelaget igår og begge kan rekke kampen på søndag. Daniele De Rossi trente ikke med førstelaget igår, men det skal ikke være fare for at han mister Inter kampen på søndag.

 

Sannsynlig lagoppstilling mot Inter:

(4-3-1-2) Doni; Motta, Mexes, Panucci, Riise; Taddei, De Rossi, Brighi; Pizarro; Vucinic, Totti.

 

Utilgjengelige: Cassetti, Juan, Cicinho og Perrotta

Tvilsomme: Aquilani, Menez, Totti, Tonetto og Pizarro.

 

Kilde: Romanews.eu