De Rossi: Dommerne favoriserer Inter

Daniele De Rossi klarte ikke skjule sitt raseri mot dommeren etter at han ga Mario Balotelli og Inter et veldig billig straffespark i 3-3 kampen mellom Inter og Roma.

 

«Jeg må si sannheten, og det burde vi alle. Hendelsen er åpenbar og vi er enda mer frustrerte nå enn noengang, da dette er den siste feilen i en endeløs rekke,» raste De Rossi.

 

«Dommeren stod like ved, jeg vet ikke hvordan han kunne gi straffe for det der. Jeg er målløs.»

 

«Det er en stor skam at ikke dommerne kan forklare motivasjonen bak hendelser som dette. Han fortalte meg at han så at jeg ikke var nær ham, men han sa at det var Motta som felte ham.»

 

Ikke engang hans flotte 1-0 mål kunne styre han unna hans raseri, etter at dommeren nok engang favoriserte Inter.

 

«Jeg hadde ikke scoret på lenge, og ble veldig glad da jeg scorte målet. Men all den gleden er borte og det føles veldig bittert akkurat nå.»

 

«Hvis jeg sier at det er en sak mot Roma så vil det være feil, da det er en sak for Inter. Til slutt så må en som spiller si at jeg håper at dommeren kun er inkompetent, og at det ikke er noe annet i det.»

 

«Det ville vært en drøm for meg å vinne Scudettoen med Roma, men jeg vet jeg aldri kommer til å gjøre det. Dette er den samme måten jeg mistet Scudettoen på ifjor.»

 

«Før et frispark så sa jeg til dommeren at han skulle holde øye med meg, siden jeg visste at drakten min kom til å bli dratt i. Like etterpå dro Vieira så hardt i drakten min at det så ut som om jeg var gravid i åttende måned, men dommeren bare stod og så på og gjorde ingen verdens ting.»

 

Kilde: Channel4.com