Spalletti: Balotelli filmet!

Luciano Spalletti er i harnisk etter at dommeren ga Inter straffespark på stillingen 1-3. Tv bildene viser tydelig at Balotelli filmet, og Spalletti er ikke i tvil om at det var med på å avgjøre kampen.

 

«Jeg er overbevist om at det var en spektakulær kamp for sporten og vi så mye bra fotball,» sa Spalletti.

 

«Selvsagt er det anger, ettersom vi fortjente seieren for det arbeidet vi la ned på banen. Det er ikke lett å prestere sånn som dette hver uke og vi ble kritisert for vår innsats senest mot Arsenal.»

 

«Det er vanskelig å holde oppe tempoet og intensiteten to ganger i uka. Det var viktige poeng vi tapte her ikveld.»

 

Roma ledet både 2-0 og 3-0 og så ut til å ta en sterk seier borte mot Inter, men Rizzoli hadde tydeligvis andre planer da han ga Balotelli ett ytterst tvilsomt straffespark.

 

«Fra benken så det ut som at han filmet og etter at jeg har sett reprisene så viser det seg at jeg hadde rett. På måten vi gikk inn i kampen på og spilte, så synes jeg at vi hadde fortjent å vinne den.»

 

«Balotelli prøvde å gå der det ikke var noe rom og kastet seg for å få straffe. Det er klart at det ikke er noe straffe. Det er jo klart som dagen,» raste Spalletti.

 

«Kampen var over på 2-0, re-åpnet av Inter med deres reaksjon, men da vi gikk opp til 3-1 så var den over igjen. Helt til denne feilaktige straffen dukket opp…»

 

«Det er tydelig. Jeg har kommet hit fire år på rad og hver gang har dommeren vært uheldige med oss!»

 

Spalletti var uten blant andre Francesco Totti, Juan og Simone Perrotta, men viste gode taktiske evner da han plasserte Matteo Brighi i trequartista rollen.

 

«Han er istand til å utgjøre en forskjell i enhver posisjon du plasserer han i og dette er en av hans beste roller. Han er veldig flink til å finne rom og det passer ham godt at spissene holder på ballen.»

 

«Han takler også motstandernes midtbanespillerne og legger press på dem, og det er veldig viktig for laget.»

 

«Alle trodde at Pizarro skulle spille i trequartista rollen, som han har gjort mange ganger før. Men Brighi viste at han passet inn i den rollen og fortjener skryt for det.»

 

Kilde: Channel4.com, Romanews.eu