Spalletti-ban, samt rasisme fra Roma-supportere

Luciano Spalletti må finne seg i å sone en kamps karantene fra Roma-benken etter hans kommenterer til dommerne under Inter – Roma kampen søndag kveld. I tillegg er Roma bøtelagt med £7.500 for rasistiske uttrykk rettet mot Inters Mario Balotelli.

 

«Spalletti er suspendert for å ha protestert mot dommeren med krenkende kommentarer etter kampen», har dommer Gianpaolo Tosel bekreftet. Spalletti var rasende etter at dommeren gav Inter straffespark i en situasjon hvor Mario Balotelli filmet i straffefeltet.

 

I tillegg har Roma fått en bot på £7.500 for rasistiske bemerkninger fra supportere som befant seg på kampen. Balotelli var offeret for rasismen.

 

«Under to anledninger i andre omgang sang Romas supportere rasistisk diskriminerende sanger mot en motstander», sa Tosel.

 

En engasjert Spalletti er det kanskje mange som av og til har savnet på sidelinjen til Roma, mens rasistiske bemerkninger hører ingen steder hjemme, og vi håper vi slipper å høre om flere liknende saker, både i Roma og andre steder.