Notiser 5/3

Her får du de siste nyhetene fra hovedstaden.

 

Jose Mourinho og Daniele De Rossi kan vente seg straffer for uttalelsene de kom med etter Inter – Roma kampen. Det samme kan Mario Balotelli for sin oppførsel på banen. Straffene vil bli presentert av Figc, fredag formiddag. De Rossi vil derfor mest sannsynlig måtte stå over lørdagens kamp mot Udinese.

– – – – – – – – – – – –

Francesco Totti mister lørdagens kamp mot Udinese. Totti sliter fortsatt med kneet og kjemper nå for å rekke onsdagens Champions League kamp mot Arsenal. Det er fra før av allerede klart at Daniele De Rossi mister kampen grunnet suspensjon.

– – – – – – – – – – – –

Roma har allerede begynt å tenke på forsterkninger til neste sesong. De siste dagene har det gått rykter om Roma er interesserte i å hente Jeda fra Cagliari. Jeda har vært god for Cagliari denne sesongen, men det spørs om han er god nok for hovedstadslaget. En annen brasilianer som det en stund har gått snakk om er supertalentet Keirrison (20). Keirrison spiller for øyeblikket for Palmeiras og er spådd en stor framtid.

– – – – – – – – – – – –

Juan er på bedringens vei etter å ha vært ute med skade i rundt to uker. Det er fortsatt uklart om brasilianeren rekker Udinese kampen, men Arsenal kampen skal ihvertfall være innen rekkevidde.

– – – – – – – – – – – –

Det har vært mye uklart rundt stadionplanene til Roma og Lazio i det siste. Ordfører i Roma, Gianni Alemanno, sier nå at prosjektene for de to kommende stadionanleggene vil framlegges for kommunen om rundt 15 dager.

– – – – – – – – – – – –

Det vil bli satt restriksjoner på kampen mellom Sampdoria og Roma. Kampen regnes som høyrisiko match og det er derfor nå bestemt at kampen skal spilles uten bortefans. Kun personer som bor i områdene rundt Genova vil kunne kjøpe billetter til kampen. Kampen spilles 15.mars.

 

Kilde: Romanews.eu