Olimpico nærmest utsolgt

Den viktige Champions League kampen mellom Roma og Arsenal er mer eller mindre utsolgt og det er kun et par billetter igjen tilgjengelig.

 

Sesongkortinnehaverne tok alle setene sine (27000), mens det har blitt solgt hele 38 000 billetter siden det generelle billettsalget åpnet på mandag. Det gjenstår bare noen få billetter på Monte Mario tribunen. Det ser ut til at det går mot ny rekord for Roma når det gjelder billettinntekter. Roma vil tjene 3millioner euro kun på billettinntekter og med det slår man billettinntektene man fikk fra kampene mot Real Madrid og Man.U.

 

Ca. 65.000 billetter har blitt solgt til nå. 65.000 billetter er også kapasiteten for Stadio Olimpico i Champions League kamper grunnet restriksjoner fra UEFA. Det betyr at det kun er noen få billetter igjen og det går dermed mot fullt hus på onsdag.

 

Roma sliter med skader foran denne kampen, men det gjør også Arsenal. Adebayor, Rosicky, Fabregas og Silvestre er definitivt ute og rekker ikke kampen, mens det fortsatt er usikkert om Walcott og Eduardo rekker kampen. Gallas og Toure har også pådratt seg skader, men Wenger håper og tror at begge rekken Roma kampen.

 

Kilde: Romanews.eu