Roma – Juventus 2-2

Den første kampen mellom Roma og Juventus i cupen endte uavgjort, 2-2. Roma spilte best og burde vunnet kampen, men Pinsoglio i Juventus målet og Immobile sørget for at Juventus har et meget godt utgangspunkt.

 

Roma åpnet kampen best og hjemmelaget tok ledelsen allerede etter 17 minutter ved Scardina. Roma fortsatte å presse et sjokkert Juventus lag og kun en god Pinsolgio hindret at Scardina scorte sitt andre for dagen. Like før pause fikk Scardina og Bertolacci en sjanse hver, men Pinsoglio reddet begge forsøkene.

 

Etter pause så vi et helt annet Juventus lag. Immobile utliknet allerede i det 52.minutt, til tross for at det så ut som en offside. Immobile doblet 7 minutter senere og det så ut til at Juventus skulle ta en meget urettferdig seier. Roma kom riktignok tilbake ved Florenzi i det 75.minutt. Men sluttresultatet ble 2-2 og det er det Juventus som er mest fornøyd med.

 

Roma – Juventus 2-2

Mål:

Roma: Scardina (17), Florenzi (75)

Juventus: Immobile (52,58)

 

Roma (4-3-2-1): Frasca; Mladen, Brosco, Malomo, Crescenzi; Stoian (18’ Manganelli), Florenzi (42’ Tortolano), Bertolacci; Tovalieri, D’Alessandro; Scardina (12’ Di Stefano).

All. De Rossi.

 

Juventus (4-2-3-1): Pinsoglio, Duravia, Ariaudo, De Paola, D’Elia; Marrone, Ekdal; Daud (31’ Esposito), Castiglia, Rossi; Immobile.

All. Maddaloni

 

Returkampen mellom Roma og Juventus spilles i Torino 18.mars.