Poeng er poeng.

Roma møter Udinese på det noe uvanlig tidspunktet klokken 16.00 i morgen. Kampen spilles tidligere på grunn av Romas kamp mot Arsenal i Champions League til uken.

Etter sist helgs skandale av en fotballkamp, er det knyttet stor spenning til om Spallettis menn klarer å nullstille seg for å ta tre like viktige poeng mot Udinese. Ettersom to poeng ble fradømt på Guiseppe Meazza sist, blir det desto viktigere å sikre tre poeng i morgen i tillegg til å få selvtillit inn mot Arsenalkampen.

Roma har tatt ut: PANUCCI, CICINHO, JUAN, MEXES, PIZARRO, AQUILANI, VUCINIC, TADDEI, MOTTA, FILIPE, LORIA, DE ROSSI, RIISE, BAPTISTA, DIAMOUTENE, TONETTO, MONTELLA, MENEZ, ARTUR, JULIO SERGIO, DONI og BRIGHI.

Dette betyr ingen Totti, Perrotta eller Cassetti. Perrotta og Cassetti er ute med langtidsskade, mens Totti slitermed et hovent kne. Er sannsynligvis klar mot Arsenal og innehar rutinen til å være god selv med lite kamptrening.

Når det er sagt er både Juan, Vucinic og Menez klare etter alle å ha slitt med skader og sykdom den siste tiden. Vi stiller dermed mannsterkt i og med at Christian Panucci er inne i varmen igjen.

 

Sannsynlig startoppstilling: (4-3-1-2): Doni; Motta – Mexes – Panucci – Riise; De Rossi – Pizarro – Taddei; Brighi; Menez, Baptista.

 

Det er sannsynlig at Vucinic og Juan blir spart fra start, ettersom vi har en viktigere kamp på onsdag. Når det er sagt så er det sannsynlig at begge får kamptrening utover i andreomgangen på bekostning av Menez og Panucci, som for øvrig ikke er CL-registrert. Enkelte medier hevder at Montella vil få sjansen, men dette er lite sannsynlig da Aeroplanino ikke har vært å kjenne igjen dessverre siden han kom tilbake fra Sampdoria. Samtidig så vi hva Crespo utrettet mot oss sist, samt at både Di Vaio og Inzaghi på nytt har vist sin klasse denne sesongen. Det er med andre ord ikke umulig at Montella kan gjøre det samme. Tar for øvrig et forbehold angående De Rossi og at han ikke blir utestengt av FIGC etter uttalelsene i etterkant av Interkampen.

 

Når det gjelder Udinese som kommer fra en 2-0 seier mot Lecce, så har de tatt ut følgende tropp: Belardi, Handanovic, Koprivec, Coda, Felipe, Pasquale, Sala, Sissoko, Vuyadinovich, Zapata, Asamoah, D’Agostino, Inler, Obodo, Zimling, Di Natale, Floro Flores, Pepe, Quagliarella, Sanchez.

 

Quagliarella definitivt ute sammen med Lukovic og Maurizio Domizzi.

 

Sannsynlig lagoppstilling for Udinese (4-3-3): Handanovic; Zapata – Coda – Felipe – Pasquale; Inler – D’agostino – Asamoah; Pepe – Floro Flores – Di Natale.

 

Spillere å se opp for er uten tvil Felipe, D’agostino, Pepe og Di Natale, i tillegg til en meget solid keeper i Handanovic. Kampen i kampen kan fort bli mellom registaene D’agostino og David Pizarro. Etter hva vi har sett av Pizarro den siste tiden, lover det godt for Romas del.

 

Det er vanskelig å si hva slags kampbilde som venter oss, men det er trolig at Roma går for å kjøre dette tidlig så en kan spare krefter og hvile slitne ben i et tett kampprogram foran Arsenalkampen. Udinese på sin side kommer nok til å bero på trioen Pepe – Di Natale og Floro Flores. Heldigvis spiller ikke Loria denne gangen.

 

Kampen vises på Canal Plus Sport Extra, og sendingen begynner kl. 15.55.

 

Alé!