Domenichini etter kampen

Romas assisterende manager Marco Domenichini innrømmer at Daniele De Rossi bør vite bedre enn å bli utvist slik han ble det i dagens kamp mot Udinese.

 

Daniele De Rossi var rasende på dommeren etter at Udinese fikk frispark etter en takling fra Matteo Brighi. To gule kort på like mange sekunder førte til rødt for midtbanespilleren, som var kaptein i Tottis fravær, og dermed er han uaktuell til Romas neste seriekamp – mot Sampdoria.

 

«Han gikk over grensen, og lot spenningen ta ham, fyrt opp av ønsket om å vinne. Men en spiller som han skal kunne holde igjen i slike situasjoner», sier Domenichini. Luciano Spalletti sin suspensjon fra benken grunnet dommerkommentarer i etterkant av Inter-kampen førte til at det var Marco Domenichini som styrte Roma fra sidelinjen i dagens kamp.

 

«Laget kom seg i andre omgang, og spesielt etter at vi gikk ned til 10 mann skapte vi flere sjanser. I første omgangen var vi ikke tett nok, men med tanke på det vi gjorde i andre omgang, fortjente vi sannsynligvis de tre poengene.»

 

 

Kilde: www.calcioitalia.co.uk