Cicinho ute resten av sesongen

Kneproblemene til Cicinho vil ingen ende ta, og Luciano Spalletti vil prise seg lykkelig for at han hentet Marco Motta i januar samt at Christian Panucci ba om tilgivelse. For nå må Cicinho på operasjonsbordet, og vil være ute resten av sesongen som følge av skaden.

Brasilianeren skadet kneet mot Atalanta noen uker tilbake, men var tilbake i førstelaget bare uker etterpå. Nå blir det derimot en lang pause på Cicinho. Kneskaden er lik den hadde i 2006, da han spilte for Real Madrid. Den gang var Cicinho borte fra fotballbanen i ett år. Det er for tidlig å si noe som hvor lenge han vil være borte nå, men det som er sikkert er at han ihvertfall ikke blir å se i Roma drakt mer denne sesongen.

Dette er en stor smell for Roma i forkant av Champions League kampen mot Arsenal kommende onsdag. Roma må allerede klare seg uten Christian Panucci, som ikke er registrert i Champions League troppen.