Reaksjoner etter Champions League-exiten

Dagen derpå i Hovedstaden var mer enn en munnfull for de aller fleste. Etter at Romanisti i hopetall møtte opp for å støtte laget sitt, klarte aldri Giallorossi å betale fansen tilbake.

Det letteste blir å legge skylden på dem som bommet på straffene, men både Vucinic og Max Tonetto var tidlig ute og beklaget seg i italiensk presse.

Mirko, på sin side, hevder han ikke skjønner hvordan han kunne bomme, da Almunia sto helt stille i målet. Tonetto forklarer at han ombestemte seg i siste øyeblikk, noe en så rutinert herremann burde holdt seg for god for. Men det er ingen vits i å gråte over spilt CD.

Francesco Totti uttalte i etterkant av kampen at det hadde vært bedre og tapt 3-0 enn å ryke ut etter en straffesparkkonkurranse. ”Utrolig bittert å bli slått ut på denne måten”, var alt den karismatiske lederskikkelsen hadde å si etter årets Champions League eventyr var over.

Presidentdatter Rosella mener man har all grunn til å være stolte etter Romas innsats i årets europeiske turnering. ”Resultatet i seg selv er godt, men det er alltid vondt å tape så ufortjent”, fortalte frk. Sensi til gårsdagens italienske aviser. ”Laget sto sammen, og vi har all grunn til å takke både lag og supportere for en nydelig og i overkant spennende aften på Olimpico”, la hun til.

Rosella avsluttet pressekonferansen med å fortelle at Roma nå har all oppmerksomhet rettet mot å kapre fjerdeplassen, slik at man kan starte neste sesong med best mulig utgangspunkt.

En annen som ser mer positivt på tingenes tilstand er Matteo Brighi. ”Vi matchet Arsenal, og bør gå ut av dette med hodene våre hevet. Vi hadde en rekke skader i laget, men vi ønsker ikke å unnskylde oss for noe. Fotball er slik noen ganger”, fortsetter den reflekterte midtbanekrigeren.

På spørsmål om Marco Motta fortjente straffe forklarer Brighi følgende: ”Marco fortalte selv det var kontakt, men jeg kan ikke si om det var straffe eller ikke. Slikt skjer i moderne fotball nesten hele tiden”

Mange av oss vet at forskjellen på straffe eller ikke, har med fargen på drakten å gjøre, men da undertegnede er alt for lat til å bære nag, er det bare en ting å gjøre; se opp og frem!!

Forza Giallorossi!