Til Genova for å gjenopplive stoltheten

Etter noen sportslige nedturer de siste ukene, skal Roma til Luigi Ferraris og sørge for at Champions League spill neste sesong fremdeles er innenfor rekkevidde. Dette er en kamp omtrent hele Genova håper gjestene taper, da byrival Genoa, ligger godt an til å delta i Mesterligaen for første gang i klubbens historie.

Men det er Sampdoria det handler om. Første møtet denne sesongen regnet bort i november, men opgjøret ble spilt på Olimpico i januar. Da vant Giallorossi oppskriftsmessig 2-0, noe som var starten på en fin seiersrekke i Serie A.

Marassi har, etter mange oppsiktsvekkende resultater den siste tiden (2-1 mot Milan i Serie A & 3-0 over Inter i Coppa Italia) ett bittert tap friskt i minnet dem også. Etter 0-3 for Bologna, viste bakken fint hvor Walter Mazzaris menn hvor de skulle plante bena.

I tillegg til at hjemmelaget har ingenting men alt og bevise, får de støtte av hele byen, da samtlige Genovesere ønsker at alle poengene blir i fiskerlandsbyen.

Mannen det alltid er snakk om i disse oppgjørene, Antonio Cassano, er på ny i medias søkelys. Rikitig nok ikke med så mye vekt på denne kampen, da et samlet italiensk pressekorps har bestemt seg for at han neste sesong skal spille for Juve. Om det har noen innvirkning på den tidvis magiske mannen gjennstår og se.

En annen magiker, Francesco Totti, er dessverre ute med en kneskade, og etter påkjenningen etter onsdagens kamp, har den gudebenådede kapteinen valgt å stå over denne rundens poengjakt. Andre som må stå over er suspenderte De Rossi og Mexés. Cicinho er, som kjent, ute resten av sesonegen.

Om Júan sin lårstrekk ikke gir seg til gümüşsuyu escort søndagen, blir Panuccis makker i midtforsvaret nykommeren Diamoutene. Ellers ventes det ingen store overraskelser i Spallettis tropp.

Fjordårets oppgjør på Luigi Ferraris mellom lagene, endte 3-0 til gjestene, og Cassano har til gode å ta skalpen på sin tidligere arbeidsgiver.

En spiller hjemmelaget har øynene oppe for i Tottis fravær, er mannen som avgjorde den utsatte kampen på Olimpico i januar med sine to scoringer; Júlio Baptista.

Sannsynlig lag: Doni; Motta, Júan, Panucci, Riise; Pizarro, Brighi, Taddei; Aquilani; Júlio Baptista, Vucinic

Forza Roma!!