Skadeskutt Romatropp

Roma må klare seg uten flere sentrale spillere i oppgjøret mot Samdoria i Genova i morgen ettermiddag.

 

I tillegg til Totti, som står over med smerter i kneet, må også Alberto Aquilani, Marco Cassetti, Cicinho, Simone Perrotta, Júan, Taddei, Daniele De Rossi og Philipe Mexés se kampen fra tribune. De to sistnevnte er suspenderte.

 

Spalletti ble tvunget til å ta med seg intet mindre enn fire juniorspillere i troppen hvis reiste norover i går.

 

Her er spillerne Mister Luciano har tatt ut:

Artur, Andrea Bertolacci, Riccardo Brosco, Matteo Brighi, Alessandro Crescenzi, Marco D’Alessandro, Souleymane Diamoutene, Doni, Felipe Gomes Ribeiro, Júlio Baptista, Júlio Sergio, Simone Loria, Jeremy Ménez, Vincenzo Montella, Marco Motta, Cristian Panucci, David Pizarro, John Arne Riise, Max Tonetto, Mirko Vucinic.