Lazio – Roma 1-1

Et Roma lag uten Brosco, Crescenzi, Bertolacci og D’Alessandro møtte i dag Lazio i derbyet. Det var ikke særlig store forventninger med tanke på fraværene av de beste spillerne, men Roma mønstret uansett et godt lag.

 

Roma åpnet kampen best og hadde et par småsjanser ved Tovalieri, Stoian og Scardina. Lazio virket noe nærvøse i åpningen, men kom bedre med og det var de som skulle ta ledelsen. Et innlegg fra Sevieri skapte kaos i Roma forsvaret og Malomo satte på uheldigvis ballen inn i sitt eget mål.

 

Målet ga Lazio blod på tann og kun en god Frasca redning hindret Diakhite og Lazio fra å gå opp til 2-0 ved en corner. Istedet for at Lazio doblet så kom 1-1. Manganelli skaffet frispark ikke langt utenfor sekstenmeteren, tok det selv og satte ballen inn i mål bak Degre. Et fint og svært viktig mål for Roma rett før pause.

 

Etter pause fikk Giannotta (Roma) to raske gule kort og dermed rødt. Lazio produserte flere sjanser som resultat av dette, men klarte aldri å sette ballen i mål bak en god Frasca. Kampen endte 1-1 og det er et godt resultat for Roma med tanke på det røde kortet og alle fraværene laget har. Alessandro Florenzi ble kåret til banens beste.

 

Lazio – Roma 1-1

 

Mål:

Lazio: Malomo 31′ (selvmål)

Roma: Manganelli 45′

 

Lazio (4-3-3): Degrè; Cavanda, Tuia, Diakitè, Faraoni; Trioisi, Perpetuini (13’st. Cinelli), Sevieri (16′ st Luciani); Sciamanna (7’st. Mendicino), Kozak, Ricci.

All. Sesena.

 

Roma (4-3-3): Frasca; Giannotta, Mladen, Malomo, Trobiani; Stoian, Florenzi, Buono; Manganelli (14’st Rolli), Scardina (18’st Di Stefano), Tovalieri (34’st Tortolano).

All. De Rossi.


Førstkommende onsdag er det returmøte mellom Juventus og Roma i Cupen. Kampen spilles i Torino og det første møtet endte 2-2.