Overgangsrykter 17/3

Det er fortsatt lenge til sommerens transfervindu, men Roma kaster ikke bort tiden for det. I dag linkes man til tre spillere.

 

Ifølge Calciomercatonews.com vil Roma forsterke laget med den franske kantspilleren Hatem Ben Arfa. Franskmannen som har tunisiske aner, spiller for tiden på Marseille og har gjort sakene sine godt dette året. Men 22 åringen kom fra Lyon i sommer, så det spørs om Marseille er villige til å gi slipp på stjerneskuddet sitt allerede etter en sesong.

 

En annen som linkes til Roma er den 22år gamle venstrebacken Andrea Esposito. Han spiller for øyeblikket på Lecce og har hatt en veldig god sesong i Serie A sålangt. Han har blant annet utkonkurrert Roma spilleren Antunes og fått fast plass på venstrebacken. Det har storklubbene fått med seg og Roma er nå lystne på å hente den unge italieneren til hovedstaden.

 

Sistemann ut er Stefano Guberti. Han ble hyppig linket til Roma i vinter, men det stilnet da han gikk på lån til Bari. Guberti har så langt imponert i Bari og har allerede rukket å score 3 mål siden han kom til klubben i januar. Ryktene har nå blusset opp igjen og ettersom kontrakten til Guberti går ut i juni, så kan Roma hente han gratis.

 

Kilde: Romanews.eu, Transfermarkt.de