Notiser 19/3

Her får du de siste nyhetene fra hovedstaden.

 

Marco Cassetti og Simone Perrotta er på vei tilbake fra skade. Begge har vært på sidelinjen en stund nå, men er nå på vei tilbake og vil snart være tilbake i trening. Juventus kampen kommer desverre for tidlig på dem begge, men begge vil sannsynlig bli klare til kampen mot Bologna, søndag 5.mars.

– – – – – – – – – – – –

Kaptein Francesco Totti nærmer seg ny kontrakt. Den nåværende kontrakt går ut i 2010 og han diskuterer derfor nå med Roma om en forlengelse av kontrakten. Totti er villig til å redusere lønnen sin med rundt 10-20% og den nye kontrakten vil sannsynligvis gå ut i 2014.

– – – – – – – – – – – –

Marco Motta og Matteo Brighi nærmer seg det Italienske landslaget. Landslagstrener Marcelo Lippi har lagt merke til det imponerende spillet og innsatsen til duoen den siste tiden, og de kan bli kalt opp til de kommende kampene mot Montenegro og Irland.

– – – – – – – – – – – –

Phillipe Mexes er blitt kalt opp til det franske landslaget som skal møte Litauen neste helg. Mexes får dermed fornyet tillit av Raymond Domenech og er forresten den eneste spilleren fra Serie A som er med i 23-mannstroppen.

– – – – – – – – – – – –

Dommer Nicola Rizzoli dømte sin første kamp igjen igår etter den omstridte kampen mellom Inter og Roma. Rizzoli ga Balotelli og Inter ett ytterst tvilsomt straffespark og ble som følge av det midlertidig degradert til Serie B. Onsdag dømte han Grossetto – Bari.

– – – – – – – – – – – –

Den tidligere Roma helten Abel Balbo sa opp som manager for Treviso i dag. Han kom til klubben for kun noen uker siden og det var kontroverser da han sa opp og ble ansatt igjen samme dag. Nå har han igjen sagt opp som manger, men det spørs om han kommer tilbake igjen denne gang…

 

Kilde: Romanews.eu