Roma tar imot Juventus på Olimpico

En stor kamp er i vente i Roma da Juventus gjester Stadio Olimpico i håp om å ta med 3 poeng hjem igjen. Begge lag sliter med skader på nøkkelspillere, men både Roma og Juventus vil gi alt i en kamp som betyr mye for supporterne. Ingen av lagene er lenger med i Champions League etter at man røyk for engelsk motstand sist uke, så nå kan de konsentrere seg fullt ut om sine respektive mål i Serie A.

 

Roma kjemper mot Fiorentina og Genoa om den viktige fjerde plassen og egentlig bare 3 poeng er godt nok her. Roma har vært i dårlig form i det siste og man har 3 uavgjort kamper på rad nå. De uendelige skadeproblemene skal ha mye av skylden, men Roma har uansett vært under pari denne sesongen.

 

Juventus på sin side drømmer fortsatt om å ta igjen Inter som for øyeblikket ligger hele 7 poeng foran tittelrivalen. Ingenting er avgjort ennå, men det skal veldig mye til om Juventus spillerne skal få løfte scudettoen i år. Juventus har ennå ikke gitt opp håpet, men da er tre poeng her et must.

 

Roma har veldig mange ute til denne kampen. Cicinho, Cassetti, Juan, Taddei, Totti, Perrotta og Aquilani er alle skadet, mens Diamoutene, De Rossi, Pizarro og Motta er suspenderte. Hele 6 Primaveraspillere er med i troppen til denne, men det er ikke ventet at noen av de starter. Loria tar sannsynligvis plassen ved siden av Mexes, mens Filipe, Brighi og Tonetto danner trolig midtbanetrioen bak Baptista, Menez og Vucinic.

 

Juventus har også veldig mange bekymringer. Andrade, Zanetti, Camoranesi, Sissoko, Legrottaglie, Marchisio, Ekdal, Amauri, Manninger og De Ceglie er alle ute til denne. Nedved er dog tilbake og han kjemper mot en Giovinco som har vært i form i det siste. Ellers mønstrer Juventus et godt lag med tanke på alle skadene og vil gi Roma kamp helt til dommeren blåser av kampen.

 

Sannsynlige lagoppstillinger:

 

Roma: Doni; Panucci, Mexes, Loria, Riise; Filipe, Brighi, Tonetto; Baptista; Menez, Vucinic.

 

Juventus: Buffon; Grygera, Chiellini, Mellberg, Molinaro; Giovinco, Poulsen, Tiago, Marchionni; Del Piero, Iaquinta.

 

PS: Flere av asroma.no sine medlemmer er denne helga i Roma for å se Roma-Juventus på Stadio Olimpico, og vi håper selvfølgelig at de blir vitne til en fyrverkeri av en fotballkamp fra Romas side.