Roma ute etter Marchetti

Roma er ute etter en ny keeper og Cagliaris Federico Marchetti kan være på vei inn portene på Trigoria.

 

Roma trenger trolig en ny keeper til sommeren ettersom det nå virker sikkert at Arthur går. Arthur kom fra Siena ifjor, men var aldri vært tiltenkt noe mer enn en reserve for Doni. Nå ser det ut til at han forsvinner fra Roma. Det går også rykter om at Doni også kan være på vei ut av klubben. Manchester City skal være villige til å bla opp over 10 millioner pund for Doni og det er penger Roma trolig ikke kan takke nei til.

 

Derfor retter Roma nå blikket mot Federico Marchetti. Han eies av Albinoleffe, men har denne sesongen vært på lån til Cagliari. Der har han gjort sakene sine meget godt og har vært en av de beste keeperne i Serie A denne sesongen. Så god at Buffon selv har utnevnt han som hans arvtager på det italienske landslaget.

 

Cagliari låner Marchetti ut denne sesongen og har muligheten til å kjøpe han ut fra kontrakten for ca.2 millioner euro. Roma må derfor bla opp betydelig større beløp enn det hvis Cagliari benytter seg av den klausulen. Roma må uansett forvente seg konkurranse. Ac Milan er bare en av klubbene som også har merket seg storspillet til italieneren.

 

Federico Marchetti

Født: 07.02.83

Høyde: 1.86m

Vekt: 76kg

Posisjon: Keeper

Klubb: Cagliari (På lån fra Albinoleffe)

 

Kilde: Romanews.eu, Cagliaricalcio.net