Fiorentina – Roma 3-0

Det var mye kaos foran kampen mot Fiorentina. Flere av de beste spillerne dukket først opp i Firenze noen timer før avspark, og dermed fikk Roma en elendig oppkjøring til denne kampen noe også resultatet viste. For Fiorentina slo Roma hele 3-0, og dermed er Lazio nå hele ti poeng foran Roma som for øyeblikket ligger på 2.plass. 

 

Det tok ikke mere enn 4 minutter før den første scoringen satt for Fiorentina. Maritato satte ballen inn i mål bak Frasca etter et innlegg fra Lepri. Verst mulig start for et Roma lag som ikke akkurat har hatt en optimal oppkjøring til denne kampen. Etter scoringen bølget det fram og tilbake, men like før pause doblet Fiorentina til 2-0. Igjen var det Maritato som puttet for laget fra Firenze.

 

Andre omgang startet ikke noe bedre for Roma da Bertolacci måtte gå ut med skade. Inn for han kom Pettinari. Roma satset nå alt på å komme tilbake i kampen, men istedenfor reduseringen så kom 3-0 målet et drøyt kvarter før slutt. Det var Lepri som satte spikeren i kista, og Fiorentina innkasserte dermed nok en viktig seier i håp om å nå sluttspillet.

 

Fiorentina – Roma 3-0

Mål:

Fiorentina: Maritato (2), Lepri.

 

Fiorentina (3-4-1-2): Seculin, Mazuch, Tagliani, Aya; Alex, Diakhate (33′ st Taddei), Kofi, Lepri (40’st Clamai); Romizi; Maritato, Khouma ( 21’st Cardinali).

All. Bollini

 

Roma (4-1-4-1): Frasca; Mladen (1’st Trobiani), Brosco, Malomo, Crescenzi; Stoian, Bertolacci (7′ st Pettinari), Buono; D’Alessandro (13’st Babbucci), Tovalieri; Scardina.

All. De Rossi