Notiser

Gode og dårlige nytt fra Roma. Kontraktsagaen rundt Aquilani ser ut til å gå mot slutten, mens UEFA skal ha åpnet en etterforskning rundt Romas kamp mot Arsenal i CL.

 

UEFA skal være i startfasen av en etterforskning rundt en samtale mellom Romas Daniele Pradè og fotballdommer Manuel Enrique, som dømte kampen mellom Roma og Arsenal på Stadio Olimpico 11.mars i år. Selv om det ikke virker som UEFA har så veldig mye å komme med, er det bekymringsverdig for Roma. UEFA meldte for en stund siden at det var en kampfiksingssak under opprulling, og i dag ble det altså klart hvilken kamp det gjaldt. Vi kommer tilbake med mer straks det blir klart.

 

Ryktene rundt en overgang til Roma for Stefano Guberti har økt i styrke, og det snakkes nå om at spilleren kan komme gratis til sommeren, ettersom kontrakten hans med Bari løper ut. 24-åringen har gjort det meget bra for Bari, og scoret bl.a. seiersmålet i forrige seriekamp.

 

Matteo Brighi får muligens sjansen fra start sammen med Daniele De Rossi for Italia i kveld, når Gli Azzurri tar imot Irland i VM-kvalifiseringen.

 

Alberto Aquilani har på nytt uttalt seg rundt fornnyelse av kontrakten, og sier at han og klubben har vært enige i lang tid, og at den offisielle bekreftelsen på kontrakten snart vil bli kunngjort. «Jeg har et strålende forhold til Roma, og der finnes ingen problemer», sier Aquilani til Raisport.

 

I tillegg kan vi gratulere Rosella Sensi med sin førstefødte. Roma-presidenten fikk tirsdag kveld en liten jente, og ifølge sykehuset står alt bra til med både mor og barn.

 

 

Kilder: www.calcioitalia.co.uk, www.goal.com