Roma – Bologna – sesongen skal avgjøres.

Roma tar imot Bologna imorgen på Olimpico. Det er en viktig kamp for begge lag, ettersom Roma jager fjerdeplassen som betyr europacupspill, mens Bologna på sin side kjemper en desperat kamp for å unngå nedflytting til Serie B.

I høst ble resultatet 1-1 melom de to lagene. Skadesituasjonen for vår del tilsier at det kan bli jevnt også denne gangen. Luciano Spalletti har tatt ut følgende tropp til morgendagens oppgjør:

Panucci, Mexes, Pizarro, Totti, Motta, Filipe, Loria, De Rossi, Riise, Julio Baptista, Perrotta, Diamoutene, Tonetto, Montella, Menez, Artur, Julio Sergio, Doni, Brighi, D’Alessandro.

På den gledelige siden er det verdt å merke seg at Il Captiano er tilbake. Han har fått hvilt kneet i et par uker under landslagspausen, etter at det ble fullstendig ødelagt i de 120 minuttene mot Arsenal.

Likevel, vi sliter med mye skader. Juan, Cassetti, Vucinic, Taddei, Cicinho og Aquilani er de som først peker seg ut. Likevel er det gledelig å konstatere at Perrotta er tilbake. Når det gjelder Doni og Baptista så har de en lang reise i ryggen, og det spørs om vi kan forvente at de er 100 %.

Jeg spår denne 4-1-3-2: Doni; Motta, Mexes, Panucci, Riise; De Rossi; Brighi, Pizarro, Menez; Baptista, Totti. Perrotta kan også meget gjerne snike seg inn i denne på bekostning av franske Menez.

Sinisa Mihajlovic, Bolognas trener, har tatt ut følgende mannskap:

Antonioli, Colombo, Campironi, Belleri, Bombardini, Castellini, Lanna, Moras, Rodriguez, Terzi, Zenoni, Amoroso, Casarini, Coelho, Lavecchia, Mingazzini, Mudingayi, Mutarelli, Volpi, Adailton, Di Vaio (!), Marazzina.

Det blir altså et gjensyn med Olimpico for Francesco Antonioli, som var god for oss da vi sikret scudettoen våren for 8 år siden. Tipper gültepe escort serbiske Mihajlovic prøver seg på denne 4-3-2-1 formasjonen: Antonioli; Zenoni, Moras, Terzi, Lanna; Lavecchia, Mudingayi, Volpi; Amoroso, Cesar; Di Vaio.

Verdt å merke seg Di Vaio her som antydet med utropstegnet. Han er med, selv om det har vært tvilsomt om Bolgona skulle få han klar til kampen. Serie As toppscorer med 19 mål, det samme som Zlatan. Det kan bemerkes at fire av Di Vaio sine er straffer, mens Zlatan kun har en straffe blant sine 19.

Forventer et Roma lag som går ut i 110% for å drepe denne kampen. Gjenkomsten til Totti vil sikkert bidra postitvt, og kanskje kan vi håpe på at spillere som Jeremy Menez får ting på skinner i en kamp som denne.
Kampstart er ihvertfall klokken 15.00, og kampen kan sees på Canalplus.no sin webttv-tjeneste for en rimelig penge og god kvalitet. Grazie.

Ale!