Tonetto kan bli i Roma ut karrieren

Max Tonettos agent har sagt at det godt kan hende at hans klient blir i Roma ut karrieren.

 

Tonettos nåværende kontrakt går ut i 2010, men siden venstrebacken har spilt seg inn til en viktig rolle i dagens Roma-lag, og men hans situasjon ser det ut til en forlengelse av kontrakten.

 

Spillerens agent, Roberto Sistici, sier at det ikke er aktuelt å snakke om Tonettos kontrakt før den tid er mer passende for slik diskusjon, ifølge romanews.eu.

 

«Han har alltid sagt han har det meget bra her i Roma. Med et fantastisk forhold til både Spalletti og klubben ser jeg ingen som helst grunn til hvorfor Max ikke skal kunne avslutte karrieren sin her.»

 

Tonetto har fått negativ oppmerksomhet den siste tiden etter hans avgjørende straffebom mot Arsenal i Champions League, men Sistici sier det ikke påvirker hans klient.

 

«Max har kommet seg over situasjonen med god støtte både hjemme og fra klubben, så det er ikke noe problem for ham.  Selvsagt var det en lite ønskelig situasjon for ham, men han har vist gode holdninger og har valgt å se fremover istedenfor å tenke på fortiden.»

 

Tonetto fyller 35 år i november i år, så det spørs hvor lang tid det tar før alderen begynner å sette sine spor. Men per dags dato er Tonetto en viktig brikke i Roma.

 

Kilde: Channel4