Roma tar imot Lecce på Stadio Olimpico

Roma tar imot Lecce på Stadio Olimpico i det som er en kamp man bare må vinne. Etter Genoas hjemmetap for Lazio i går så er det fortsatt håp for Roma, og med seier mot Lecce så er man 5 poeng bak Genoa. Det er dermed fortsatt håp for Roma, selv om det skal bli veldig vanskelig å ta igjen Genoa og Fiorentina.

 

Etter det skuffende derby tapet sist helg, så befinner Roma seg for øyeblikket på en 6.plass, 8 og 6 poeng bak henholdsvis Genoas og Fiorentina. Det har vært en skuffende sesong for Roma og selv om det fortsatt er muligheter for 4.plassen, så ser det mørkt ut. Skal Roma ha en sjanse så burde/må man vinne de resterende 7 kampene og det blir ikke lett med tanke på at man har bortekamper mot både Fiorentina og Milan.

 

Lecce på sin side har bare 4 seiere på 31 kamper og ligger på en skuffende, men forventet 19.plass. Det er riktignok bare 3 poeng opp til Torino på sikker plass, men Lecce er helt ute av form og har 0-2-4 på de siste 6 kampene i Serie A. Skal laget unngå nedrykk så må man for alvor begynne å vinne fotballkamper og man burde da få et godt resultat på Olimpico.

 

Roma har store skadeproblemer foran denne kampen og Doni, Cicinho, Juan, Aquilani, Menez og Vucinic er alle ute av denne. Dessuten er Panucci og Mexes suspenderte etter at de fikk rødt kort i kampen mot Lazio. Det betyr at laget er svært svekket og spesielt forsvaret. De faste midtstopperne er begge ute og det betyr trolig at Diamoutene og Riise tar deres plasser.

 

Lecce har bare Cacia skadet, men hele tre mann må sone karantene. Schiavi, Vives og Giacomazzi får ikke spilt mot Roma og spesielt det at Giacomazzi er ute er et hardt slag for gjestene. Lecce ser dermed ut til å stille med Tiribocchi alene på topp med Caserta like bak som et bindeledd.

 

Form:

Roma: 1-3-2

Lecce: 0-2-4

 

Forventede lagoppstillinger:

 

Roma (4-3-2-1): Arthur; Motta, Diamoutene, Riise, Tonetto; Perrotta, Brighi, De Rossi; Pizarro, Baptista; Totti.

 

Lecce (4-4-1-1): Benussi; Polenghi, Fabiano, Esposito, Giuliatto; Angelo, Zanchetta, Munari, Ariatti; Caserta; Tiribocchi.

 

Kampen går på Canal Plus Sport 1, klokken 15.00

 

Forza Roma!