Sterke oppkjøpsrykter!

Det går for tiden meget sterke rykter om at Roma er i forhandlinger om et salg av klubben. Oppkjøperne skal være to brødre fra Tyskland, Friedrich Christian og Gert-Rudolph Frick.

 

Ifølge La Repubblica skal man allerede ha kommet langt i forhandlingene, og det snakkes om at et salg vil offentligjøres samtidig med planene om et nytt stadion skal presenteres, i slutten av april eventuelt tidlig mai.

 

La Repubblica spekulerer i at enkelte dokumenter allerede er signert, og det har vært heftige hopp på børsen i det siste som tyder på at noe kan være i gjære.

 

Tv-stasjonen Sky spekulerer også rundt det eventuelle oppkjøpet, og snakker blant annet om at det i starten er snakk om et oppkjøp på 30%, altså ikke et total oppkjøp. Corriere dello Sport journalist Guido D’Ubaldo spår at dette allikevel vil være nok til at Roma vil kunne være meget aktive på overgangsmarkedet i sommer.

 

Ifølge Channel4, benektes ryktene derimot. En uttalelse fra Romas hjemmeside hevnder at «Italpetroli kan bekrefte at de ikke vet noe om en konkret interesse fra Frick-familien. Kontakten som er tatt er provisorisk, og for å evaluere alle muligheter. Uansett hva som skjer vil Italpetroli alltid vurdere interessene for fotballklubben og deres partnere, og et skille mellom Roma og Sensi-familien er ikke et alternativ.»

 

Italpetroli er Romas foreldreselskap som er eid av Sensi-familien, og har en gjeld på nærmere £400m, og det har lenge vært rykter om overtakelse.

 

 

Vi følger saken, og holder dere oppdatert.

 

 

Kilde: http://www.blogistuta.blogspot.com/, www.calcioitalia.co.uk