Nye oppkjøpsrykter

Flere italienske medier melder at det er kommet en ny potensiell kjøper av Roma. Tidligere har det den tyske Flick familien blitt nevnt i sammenheng med oppkjøp av klubben.

 

Nå skriver Il Messaggero at det er skepsis til Flick familien, og at øynene nå heller rettes mot den egyptiske oljemagneten Roger Tamraz. Tamraz er grunnlegger av Tamoil, som tidligere har vært hovedsponsor til Juventus. Egypteren skal visstnok være interessert i å overta hele kontrollen ikke bare i Roma, men også Italpetroli. Unicredit, som har lånt penger til Italpetroli, skal være interessert i å la Roger Tamraz kjøpe opp gruppen.

 

Roma fansen er definitivt ikke fornøyd med dagens situasjon i Roma og demonstrerte mot Rosella Sensi med bannere utenfor Trigoria. Det er med andre ord ikke tilfeldig at oppkjøpsryktene blomstrer i disse tider. Så får vi vente å se hva Rosella og co har å si til oppkjøp denne gang. Tidligere har det blitt avvist at de er interessert i å selge klubben.