Chievo gjester Stadio Olimpico

Luciano Spallettis mannskap er hardt presset foran møtet med nedrykkstruede Chievo søndag. Tidligere i uken ble både trenere og spillere stengt inne på Trigoria av Rosella Sensi. Etter samtaler med Francesco Totti og Daniele De Rossi fikk likevel Roma spillerne «slippe fri» etter bare noen dager. Uroen er likevel tydelig i Roma leiren, og lørdag uttalte Spalletti seg kritisk til en slik straff som Sensi opererer med.

 

I søndagens kamp mot Chievo er kun tre poeng godt nok. Noe annet vil trolig bety at Spallettis navneskilt blir fjernet fra kontordøren. Skader og suspensjoner på viktige spillere gjør definitivt ikke situasjonen bedre for Spalletti. Søndag kan han likevel glede seg over returen til Mexes som har sonet ferdig sine tre kamper. En retur som definitivt vil styrke Roma laget, ettersom stopperproblemene har stor skyld i at Roma er plassert slik de er på tabellen.

 

På skadelisten står Juan, Cicinho, Alberto Aquilani og Doni. Sistnevnte gjennomførte nylig en operasjon og vil være ute i 3 mnd. David Pizarro er også ute søndag, grunnet suspensjon.

 

Ellers må vi nok en gang belage oss på å vente til siste stund med å få en avklaring rundt Francesco Totti. Il Capitano pådro seg en smell på trening og er usikker foran søndagens kamp (hørt det før?).

 

Chievo sliter også med skader. Foran oppgjøret på Olimpico mangler de spillere som Langella, Yepes, Makinwa, Kerlon og Moro, mens det derimot er ventet at Stefano Sorrentino returnerer fra skade.

 

Forventet lagoppstilling Roma: Artur; Motta, Panucci, Mexes, Tonetto; De Rossi, Brighi; Taddei, Perrotta, Baptista; Totti.

 

Kampstart: 15.00