Tøff kamp i Cagliari

Roma har sett CL-plassen ryke etter de siste ukenes dårlige resultater, og nå er det kvalifiserting til Europa League som gjelder. Samt æren.

 

Cagliari, som har hatt en strålende sesong, gikk på en smell da det ble 5-1 tap mot Palermo i forrige serierunde. Nå er nok motivasjonen stor for å vise hjemmepublikummet at det bare var en dårlig dag på jobben. Cagliari ligger faktisk bare 4 poeng bak Roma, og kan altså komme poenget bak med seier mot Roma i søndagens kamp.

 

Cagliari har bare sluppet inn 9 mål hjemme denne sesongen, og det skal bli tøft for Roma å ta alle poengene på Stadio Sant’Elia.

 

Kaoset i Roma er ingen hemmelighet. Rykter om oppkjøp og trenerbytte har vært i sentrum for begivenhetene den siste tiden, samt en «ritiro» som ble avbrutt etter kort stund etter samtaler mellom ledelsen og De Rossi og Totti. Roma slo Cagliari 3-2 i en spennende kamp i Roma tidligere denne sesongen, og nå tar altså Totti og co sikte på å ta alle poengene mot Cagliari i inneværende sesong.

 

Cossu, Lupatelli og Sivakov er ute for hjemmelaget, mens Roma må klare seg uten Cicinho, Aquilani, Doni, Juan og Montella, samt den suspenderte John Arne Riise.

 

Cagliari-trener Massimiliano Allegri gambler med Jeda og Matri fra start i morgen, med Acquafresca som en potensiell joker fra benken. Lopez er tilbake etter en 5 kampers karantene etter en episode med Felipe Melo i kampen mot Fiorentina.

 

Sannsynlige lagoppstillinger:

 

Cagliari: Marchetti – Pisano, Bianco, Lopez, Agostini – Fini, Conti, Biondini, Lazzari – Jeda, Matri

 

Roma: Artur – Motta, Mexes, Panucci, Tonetto – De Rossi, Pizarro, Taddei, Perrotta – Baptista, Totti

 

 

Kilde: www.calcioitalia.co.uk