San Siro venter i sesongens siste bortekamp

Italienske aviser spekulerer i at denne kampen er den siste før de to trenerne Luciano Spalletti og Carlo Ancelotti bytter plass. Spalletti har i det siste blitt linket til Milan, mens Ancelotti på sin side aldri har lagt skjul på at han drømmer om en dag å trene Roma.

 

Foran kampen på San Siro sliter Roma med det de så lenge har gjort, nemlig skader. Doni er langtidskadd og har spilt sin siste kamp denne sesongen. Det samme gjelder Cicinho og Juan. Skader på viktige forsvarsspillere har definitivt satt sine spor denne sesongen. Roma har faktisk sluppet inn hele 57 mål så langt! Ellers kan vi trøste oss over at Francesco Totti er meldt spilleklar. Det har nærmest blitt en selvfølge å skrive at han er usikker foran hver kamp. «Il Capitano» skal gå hånd i hånd ut på San Siro med morgendagens hovedperson, Paolo Maldini,  i det som blir en minneverdig opplevelse for alle calcio elskere.

 

Roma har fem poeng opp til Genoa på femte plass, og den plassen er i praksis tapt to kamper før slutt. Verre er det at Palermo ligger bare to poeng bak Roma på syvende plass, med bedre målforskjell. Nervepirrende tider i vente, med andre ord.

 

Forventet lagoppstilling: Arthur, Motta, Panucci, Mexes, Riise, Taddei, Brighi, Perrotta, Pizarro, Vucinic og Totti.

 

Kampstart 1500, direkte på Canal+ Sport 2.