Spalletti fornøyd med seier

Luciano Spalletti roste Roma for deres tredje strake borteseier mot Milan, som gir klubben den viktige sjette plassen og dermed Europacup spill neste sesong.

 

«Gutta gjorde det bra i dag og de fortjener ros for at de klarte å vinne på en svært vanskelig arena,» sa Spalletti etter 3-2 seier mot Milan på San Siro.

 

Roma har nå tre strake borteseiere mot Milan i Serie A og det er faktisk hele 3 år og 9 kamper siden Milan slo Roma sist.

 

«Kvalifisere for Europa gir klubben trygghet og styrke. Det er et resultat av all det harde arbeidet vi har lagt ned de siste årene, hvis man ser bortifra posisjonen våres akkurat nå.»

 

«Vi må se litt nærmere på hva som skjedde, hvorfor vi havnet der og hvordan vi overvant de vanskelighetene i det som var en ekstremt komplisert sesong.»

 

«Fremtiden for dette laget og denne klubben er så absolutt rosenrød.»

 

Luciano Spalletti hadde også noen ord for Paolo Maldini, som fikk sin avskjedkamp ødelagt av en liten gruppe Milan supportere.

 

«Jeg ble fortalt av spillerne hva som hadde skjedd og de var sjokkerte over denne oppførselen til noen av Milan supporterne. Hvis det er sant det som sies, så er dette mennesker som bare kommer på kamper for å lage trøbbel, slåss og ødelegge alt det fine med sporten.»

 

«De burde gjøre oss en tjeneste og bli hjemme. Hvis man fornærmer Maldini så har man virkelig krysset linjen.»

 

Kilde: Channel4.com