Full krise i Torino leiren før Roma kampen

Det er full krise i Torino etter at hele 7 mann er suspenderte til den viktige kampen mot Roma kommende helg. Det utbrøt full slåsskamp mellom Torino og Genoa etter kampen på søndag og det må lagene betale for nå.

 

Torino risikerer å rykke ned og må mer eller mindre vinne borte mot Roma hvis de skal han noe håp om å berge plassen. Men selv med seier kan de rykke ned hvis Bologna vinner sin kamp hjemme mot bortesvake Catania. Torino og Bologna har begge 34 poeng, men ettersom at Bologna vinner på innbyrdes oppgjør så har de en stor fordel.

 

Følgende Torino spillerne må sone:

¤ Angelo Ogbonna (4 kamper)

¤ Marco Pisano (4 kamper)

¤ Rolando Bianchi (2 kamper)

¤ Aimo Diana (2 kamper) 

¤ Francesco Pratali (2 kamper)

¤ Blerim Dzemaili (1 kamp)

¤ Ignazio Abate (1 kamp)

 

Det er verdt å merke seg at Dzemaili og Abate ikke var med i selve slåsskampen, men at de må stå over grunnet gule kort. 

 

Kilder: torinofc.it, svenskafans.com