Torino venter i sesongens siste kamp

Roma kvalifiserte for Europa League sist helg og har dermed ikke noe å spille for utenom æren. Det har Torino som kjemper om å unngå nedrykk, og en seier her er vel mer eller mindre ett must selv om laget faktisk også kan rykke ned med seier hvis Bologna vinner. Det kan derfor bli en svært underholdne kamp vi kan bli vitne til på Olimpico.

 

Men det er nok lettere sagt enn gjort å vinne på Stadio Olimpico. Roma vil garantert gjøre alt de kan for å vinne sesongens siste kamp og det viser også Spalletti med laguttaket sitt. Torino har jo også hele 7 spillere ute med suspensjon så skal det bli vanskelig for Camolese og hans 11 utvalgte å vinne på bortebane som ikke akkurat er en vane (en gang denne sesongen).

 

Roma har totalt sett hatt i de flestes øyne en begredelig sesong. Det var ventet at man skulle kjempe helt oppe i toppen og muligens utfordre Inter om gullet, men det ble aldri noe av. Istedet har de såvidt klart å kvalifisere seg til Europa League og man har nesten sluppet inn like mange mål som man har scoret. Torino på sin side har hele sesongen kjempet om å unngå nedrykk. De har denne sesongen hatt tre forskjellige trenere og de har ikke lykkes i å havne midt på tabellen som var målet før sesongen. Nå kan også Serie A ryke for Torino, og hvis Bologna vinner sin kamp hjemme mot Catania i dag så er dette nedrykket et faktum uansett resultat på Stadio Olimpico.

 

Roma har en del skadeproblemer. Doni, Cicinho, Tonetto, Aquilani og Baptista er alle ute med skade og i tillegg til det så er Motta og Taddei suspenderte. Men til tross for en del fravær så har Roma et godt lag og de har alle forutsetninger for å senke Torino skuta. Torino på sin side har enda flere fravær. Corini, Natali, Zanetti og Stellone er ute med skade. Mens man har hele 7 mann (5 av de suspendert som følge av bråket etter Genoa kampen) som er suspenderte. Blant de 7 suspenderte så finner man viktige spillere som Dzemaili og Abate. Så Torino har mildt sagt et redusert lag.

 

Roma (4-3-1-2): Artur; Cassetti, Mexes, Juan, Riise; De Rossi, Brighi, Perrotta; Pizarro; Totti, Vucinic.

 

Torino (3-5-1-1): Sereni; Di Loreto, Franceschini, Dellafiore; Colombo, Vailatti, Barone, Saumel, Rubin; Rosina; Ventola.

 

Kampen starter 15.00.