Overgangsrykter 1/6

Sesongen er over og vi retter dermed fokus over på overgangsvinduet. Her kan du lese de seneste overgangsryktene rundt Roma.

 

Calciomercato.com melder at Roma skal være nære ved å hente den brasilianske spissen Eder. Eder, som for øyeblikket spiller for Frosinone, har scoret 14 mål på 32 kamper for klubben og skal ha fått kallenavnet «Den nye Kaka». Eder er fortsatt kun 22 år og er for øyeblikket deleid av Empoli og Frosinone.

 

David Trezeguet er på vei ut av Juventus og Roma kan være neste destinasjon. Agenten sier at prislappen vil ligge på rundt 11-12 millioner euro og Trezeguet skal selv være villig i å gå ned i lønn for å komme til Roma.

 

Det blir ikke noen overgangsrykter uten Stefano Guberti. Det har vært stille rundt kantspilleren de siste dagene, men noen rykter vil ha det til at han allerede har bestemt seg for å dra til Roma, mens andre vil ha det til at han følger Antonio Conto til Juventus (hvis han drar dit). De siste ryktene vil ha det til at han blir i Bari. Vi følger såpeoperaen videre…

 

Storklubber som Milan, Juventus og Lazio følger det store stoppertalentet til Ascoli, Giuseppe Bellusci. Men spilleren selv sier at han helst vil til Roma…

 

Jeremy Menez sier at han ikke vet om han blir i Roma neste sesong. Bordeaux, Lyon og Marseille er alle ute etter han og han skal selv ifølge ryktene være misfornøyd med spilletiden i hovedstaden.

 

Simone Perrottas kontrakt går ut neste år og det er fortsatt usikkert om han får ny kontrakt eller ikke. Skulle han ikke få det så er både Bayern München og Fiorentina villige til å hente den tidligere VM vinneren.

 

Kilde: Calciomercato.com, Romanews.eu, Channel4.com