AS Roma fortsatt Sensi og Italpetroli

Den siste tiden har oppkjøpsryktene rundt AS Roma slått ut i full blomst, og mange ulike aktører er i bildet. Men den nåværende ledelsen benekter noen avtaler.

 

Italpetroli, hovedaksjonæren i AS Roma, sier de ikke har solgt majoriteten av sine aksjer til et svetisk-tysk firma eid av Vinicio Fioranelli .

 

«Med referanser i det som er skrevet i media om at våre aksjer er kjøpt av en annen aktør, kan vi på det sterke avkrefte dette, og si at det er ingen som helst form for grunnlag for en slik nyhet» står det på Italpetrolis hjemmeside.

 

Italpetroli skriver også at de i fremtiden ikke har tenkt å kommentere eventuelt nye presseutsagn, siden det vil skape ubegrunnet og unødvendig oppstyr rundt saken. Unntaket skal være hvis det er snakk om fremgang i handlingene, hvis det i det hele tatt er noen som helst form for handling mellom ulike parter. Dette gjør de også for å forsikre seg om at unødvendig oppstyr skaper uroligheter i aksjeverdien på sine aksjer i AS Roma.

 

Rosella Sensi har gjentatte ganger sagt at hun som president og hennes familie har ingen intensjoner om å selge seg ut av klubben som har vært i familien Sensis hender siden 1993, dette på tross av at mange supportere har ytret sitt ønske om at Rosella skal selge Roma, noe som er begrunnet med bedre økonomi og utvikling av klubben.

 

Kilde: Goal.com