Spalletti benekter kontakt med Juventus

I et intervju med italiensk presse skal Spalletti ha understreket av det ikke har vært noen som helst form for kontakt mellom ham og Juventus-ledelse.

 

Luciano Spalletti har i de siste rundene av Serie A blitt tippet til flere trenerjobber, både i Italia og utenlands. Et lag ofte nevnt er Juventus, men hovedpersonen selv sier at han ikke har snakket med Juventus.

 

«Meg og Juventus? Det er så absolutt ikke sant, for jeg har ikke vært i kontakt med noen» sa Spalletti under en veldedighetsbegivenhet i Toscana.

 

«Jeg skal møte Rosella Sensi for å diskutere og avgjøre min fremtid i Roma. For alt som har med juventus å gjøre, ber jeg dere ta det med Juventus-ledelsen, for det kjenner jeg ikke til.»

 

Tidligere denne sesongen sa Spalletti at han ikke følte seg bekvem i Roma lenger, mye på grunn av Romas mangel på respektable resultater og Spallettis mangel på engasjement og tiltak.

 

Møtene med Rosella Sensi og resten av Roma-ledelsen vil avgjøre hvor Spallettis fremtid er, enten det er i Torino eller Roma.

 

Kilde: Goal.com