Spillere på landslagsoppdrag

Matteo Brighi spilte hele andre omgangen og gjorde det bra da Italia slo Nord Irland 3-0 i privatlandskamp. Italia hadde full kontroll og Nord Irland var aldri i nærheten av å true Italia. Giuseppe Rossi, Pasquale Foggia og Sergio Pellisier scorte målene for Italia og det var det første målet på landslaget for alle tre!

 

John Arne Riise spilte hele kampen da Makedonia og Norge delte poengene i Skopje på lørdag. Det ble som fryktet en kjedelig affære og det skal nå mye til om Norge skal nå VM sluttspillet neste år.

 

Mexes spilte i Frankrikes 1-0 seier over Tyrkia. Han kom inn i pausen og spilte hele andre omgang, men innsatsen kun ha vært bedre. Han virket veldig usikker og var desverre en av Frankrikes svakeste. Benzema scorte forresten målet til Frankrike på straffe.

 

Kaptein Mirko Vucinic spilte hele kampen da Montenegro og Kypros spilte 2-2 igår kveld. Kypros ledet 2-0, men Montenegro reddet poeng etter en sterk sluttspurt. Vucinic var sterkt delaktig i comebacket med sin assist, men brent også et straffespark som ville ha sikret seieren.

 

Juan spilte hele kampen for Brasil og scorte et mål da Uruguay ble slått hele 4-0 på bortebane. Kampen var egentlig jevn og Uruguay var mye bedre enn det resultatet tilsier, men det var Brasils kveld. Julio Baptista spilte også i denne kampen, men fikk ikke mer enn 5 minutter på banen.