Offisielt: Alvarez forlater Roma

Edgar Alvarez sine dager i Roma er talte. De tre neste sesongene spiller han for Antonio Conte og Bari. 1,5 millioner euro betaler Bari for spilleren fra Honduras. Dette ifølge Corriere dello Sport.

 

Edgar Alvarez kom til Roma i 2005, men har ikke blitt den store suksessen. Han har blitt lånt ut til hele 3 forskjellige klubber (Messina, Livorno og Pisa) og det har lenge vært klart at han ikke har noen fremtid i Roma. Nå får vi se hva 28-åringen klarer å få utrettet i Serie A med Bari.

 

I andre overgangsnyheter så sies det at Andrea Espostio nærmer seg Roma. Esposito sier selv at han gjerne vil komme til Roma og sier at han lett ville tilpasset seg livet i hovedstaden ettersom han kjenner blant andre Mirko Vucinic, Max Tonetto og Marco Cassetti fra Lecce tiden. Det ryktes at Roma vil tilby Lecce 3 millioner euro for halve kontrakten, men det spørs om det er nok da Lecce vet at det er mange andre klubber (Fiorentina, Napoli og Palermo) som er ute etter han.

 

Kilder: Corriere dello sport, Romanews.eu