Primavera med tidlig sommerferie

Det ble ikke det store sluttspillet for Roma som man hadde håpet på. Allerede i den første sluttspillkampen ble man slått ut av Udinese og man kunne dermed ta seg en tidlig sommerferie.

 

I den første kampen borte mot Udinese ble det hele 0-3 tap. Den tidligere Lyn spilleren Ighalo scorte to av målene og sammen med resten av Udinese spillerne så spilte han en veldig god kamp og Udinese vant fullt fortjent. Et elendig utgangspunkt for Roma som betydde at man minimum måtte vinne med 3 mål på Fulvio Bernandini.

 

Det skulle vise seg også å bli vanskelig. Roma spilte riktignok mye bedre i returkampen, men det ble til slutt exit fra sluttspillet for Roma. 2-0 vant Roma etter scoringer av Scardina og Malomo, og sesongen var dermed historie.

 

Primavera sluttspillet ble forøvrig til slutt vunnet av Palermo etter noen imponerende sluttspillskamper. Palermo endte faktisk på 4.plass i ligaen bak Lazio, Roma og Reggina, så det var veldig overraskende at de til slutt stakk av med seieren. Siena ble slått 1-0 etter et mål av Abel Hernandez rett før 90 minutter var passert.

 

Men Alberto De Rossi og ungguttene har likevel hatt en fin sesong. I ligaspillet kom man på en grei andreplass bak Lazio, mens man i Cupen kom helt til finalen der man tapte mot Genoa. Torneo Viareggio gikk ikke helt bra, men det er heldigvis glemt. Nå ser man fram til en ny sesong med Primavera fotball!