Stefano Guberti klar for Roma!

Romanews melder på sine nettsider i morgentimene idag at Stefano Guberti er klar for Roma. Den tidligere Bari spilleren kommer på free transfer etter sist å ha vært eid av Ascoli. Guberti har det siste året spilt for Bari i Serie B og bidratt sterkt til at det sør-italienske laget rykket opp i det gode selskap.

 

Det tas forbehold om at dette foreløpig ikke er bekreftet fra offisielt hold, og det fremgår heller ikke noen rammebetingelser for avtalen. Det har imidlertid tidligere vært antydet en kontrakt med en varighet på tre år.

 

Stefano Guberti er mer enn noe annet en klassisk ving, med ekstrem fart og et godt skuddben. Han er en spillertype Roma per dags dato mangler, en mangel som har vedvart etter salget av Amantino Mancini og Ludovic Giuly forrige sommer.

 

Samme kilde rapporterer også om at Chievos målvakt Stefano Sorrentino er svært nær en overgang til Roma. Sorrentino er nå fullstendig eid av Chievo etter at han ble kjøpt fra hans forrige innehaver AEK Athen igår. 30 åringen er tiltankt å konkurrere med Doni om keeperplassen.

 

Kilder: Romanews, Il Messaggero