«Il giorno di Fioranelli»

Drakampen om Sensis aksjer i AS Roma Spa kan nå et nytt nivå i dag. I følge vanligvis troverdige Il Messaggero skal Vinicio Fioranelli ha fortalt Mediobanca at han vil legge 200 millioner euro på bordet for Sensis 67% av klubben. Mediobanca skal ha fortalt Sensi at Fioranelli, i front av et hittil ukjent konglomerat, omsider skal være beredt til å legge frem et formelt bud.

 

Når budet presenteres (og eventuelt aksepteres), vil Fioranelli måtte vurdere strukturen i klubben. Til dette formålet er 150-160 millioner euro satt av til investeringer over fire år. I klartekst skal dette innebære 40 millioner euro til spillerkjøp hver sommer, og dette skal skje allerede denne sommeren. 

 

Sensi virker imidlertid fortsatt motvillig til å selge klubben. Unicredits siste ord i saken er fortsatt at de ikke presser Sensi til å selge, men Mediobancas vurdering av gjeldshåndteringen kan tenkes å være av stor betydning for den videre gangen i oppkjøpet. Trolig blir dette som alle andre dager; hver dag er «Il giorno di Fioranelli»..

 

Oppdatert 15:30

Rundt 15:00 slapp Italpetroli en pressmelding på ordre fra Consob hvor de erklærer at de nå vurderer Fioranellis finansielle styrke. 

 

Vi følger naturligvis saken videre!

 

Kilde: romanews.eu, asroma.it