Notiser 19/6

Her får du noen av de siste nyhetene fra hovedstaden.

 

Roma er av de fleste bookmakere satt som favoritter til å vinne den kommende sesongs Europa League. Roma har fått 12 i odds på en seier, mens den nærmeste utfordreren Villarreal har fått 13. Deretter følger Werder Bremen (17) og Valencia (19). De to andre italienske lagene (Lazio og Genoa) har begge fått 29 i odds.

– – – – – – – – – – – –

Marco Motta og Marco Andreolli spilte begge 90 minutter da Italias U-21 landslag slo Sverige 2-1 tidligere i dag. Mario Balotelli scorte det første målet før han litt senere ble utvist, mens Robert Acquafresca doblet i andre omgang til tross for Sverige press. Sverige reduserte imidlertid rett før slutt via Ola Toivonen, men det var ikke nok til å få et poeng. Alessio Cerci var ubenyttet reserve.

– – – – – – – – – – – –

Simone Perrottas karriere i Roma kan nærme seg slutten. Kontrakten går ut neste sommer og det ser ikke ut til at han får fornyet den. Bayern München og Wolfsburg skal begge være interesserte i å betale de 7 millioner euroene som Roma vil ha for han.

– – – – – – – – – – – –

Alessandro Crescenzi er kalt opp til det Italienske U-20 landslaget for å spille Middelhavs Cup. Cupen starter neste uke og vil være en fin utfordring for Italia før U-20 VM’et som spilles i Egypt til høsten. Marco D’Alessandro var også kalt opp, men måtte desverre trekke seg pga skade.

– – – – – – – – – – – –

Detaljer om Romas treningsleir sommeren 09 har såvidt begynt å komme. Fra 2 til 17 juli er det treningsleir i Riscone di Brunico (Bolzano, Italia) og der skal laget bo på Royal Hinterhuber Hotel. Treningene er hver dag fra 10.00 til 12.30 og fra 16.00 til 19.00.

Det ser ut til at det blir 3 treningskamper. I den første kampen (5.juli) møter man et lokalt lag, mens man i den andre kampen (12.juli) møter Duisburg fra Tyskland. I den tredje og siste kampen er det ikke fastsatt hvem man møter, men det blir trolig enten et tysk eller spansk lag.

 

Kilde: Romanews.eu, Zonacalcio.it