Sommeren på asroma.no

Som mange kanskje har merket, ble denne siden beklageligvis et offer for studentenes eksamenstid. Muligheten til å skrive nyheter om Roma ble for mange av oss ubønnhørlig slukt av at døgnet i denne perioden ikke hadde tilstrekkelig antall timer. Dette beklager vi, men samtidig håper vi at våre lesere har forståelse for situasjonen. 

 

Før dette hadde vi en lang periode med det jeg i all beskjedenhet vil omtale som godt aktivitetsnivå blant våre skribenter, men vi ser nå også et behov for å endre noe på konstellasjonen av skribenter på siden slik at vi ikke opplever slike dødperioder igjen. Dette vil vi komme tilbake til ved en senere anledning.

 

Det jeg imidlertid skal komme til nå, er at de fleste av oss er ferdige med denne perioden og ser frem til å oppdatere siden hyppig denne sommeren. Vi kan love at det vil bli tett nyhetsskriving om il calcio mercato, samtidig som vi vil forsøke å være noenlunde kritiske til hvilke rykter vi skriver om. Vi vil naturligvis også følge det mulige oppkjøpet av AS Roma.

 

Videre arbeider vi kontinuerlig med nye idéer om hvordan både hovedsiden og forumet skal bli bedre. Det kommer til å bli en oppdatering av forumet i løpet av sommeren, noe som lenge har vært et ønske blant medlemmene. Vi skal også benytte sommeren til å få status som offisiell supporterklubb for AS Roma. Dette er imidlertid i startgropen og egne nyheter om dette vil komme i løpet av sommeren.

 

Flere nyheter vil komme utover. Vi ønsker alle en riktig god sommer og håper de fleste stikker innom siden når de leter etter nyheter om Roma.

 

FORZA ROMA!