Sensi ut – Fioranelli inn

Absolutt alt tyder nå på at Rosella Sensi har tapt sin knallharde kamp for å beholde AS Roma og innen kort tid kan det bli bekreftet at FIFA-agenten Vinicio Fioranelli og hans konglomerat overtar makten. Enkelte medier spekulerer imidlertid i at det før den tid også vil komme en pressemelding som sier det motsatte. Katt-og-mus-leken som har pågått den siste måneden ser altså ut til å kunne fortsette, selv om det på en lørdag med stengt børs knapt finnes årsaker til å skulle dementere påstander som etter overhengende sannsynlighet er korrekte.

 

Italiensk media konkluderer i dag unisont med at Sensis æra er i ferd med å ta slutt. Enrico De Santis, Fioranellis advokat, bekrefter i et intervju med romanews.eu at dette er tilfelle: «Ja, Fioranellis bud har blitt akseptert». Han vil imidlertid ikke fortelle når det vil offentliggjøres, men at det vil bli en pressemelding fra Sensi og Fioranelli.

 

Unicredit, Sensis kreditor og medeier i Italpetroli, betrakter avtalen som ferdig og skal være fornøyd med utfallet. Ikke overraskende, altså, ettersom Italpetrolis gjeld kan bli nær slettet gjennom denne transaksjonen. Avtalen forventes å koste Fioranellis gruppe 210 millioner euro. 

 

Familien Sensi har sittet ved roret siden 1993, men er nå altså i ferd med å sette et endelig punktum for sin drift. De avslutter perioden med en elendig sesong, i det eneste året Rosella har styrt klubben uten hennes far ved sin side. Det nye prosjektet, anført av Fioranelli, utbroderes nå i italiensk media. Navnene på blokken skal være Higuain, Sneijder og Cavani, mens et gledelig gjensyn med Franco Baldini kan være på trappene. 

 

Asroma.no følger saken videre!

 

Kilder: romanews.eu, laromasiamonoi.com, corrieredellosport.it, gazzetta.it