Sensi/Fioranelli drakampen

Romas supportere begynner å bli vant til å lese om et sikkert salg av Roma, for deretter å lese om at det aldri vil bli noen handel igjen like etterpå. Etter ryktene om at Fioranelli hadde fått akseptert et bud på Sensis 67% i klubben, gikk Italpetroli ut og sa at en avtale i hvert fall ikke ville bli gjort i dag.

 

Il Corriere dello Sport skrev på lørdag at Italpetrolis finansielle rådgiver, Mediobanca, fremdeles sjekket ut tilbudet.

 

«Med referanse til det som ble rapportert i dag og i går [ lørdag og fredag ] fra pressen angående overtakelse av størstedelen av aksjene i Roma, vil Italpetroli klargjøre at det ikke på noen måte finnes noen avtale med Fioranelli», var meldingen.

 

Vinicio Fioranelli, fotballagenten som leder det sveitsiske konsortiumet som er interessert i å kjøpe Roma, lover på sin side å bruke mye penger på klubben dersom et kjøp blir gjennomført.
«Vi er oppmerksomme på det ansvaret vi tar på oss ved å kjøpe Roma, et ansvar for både fansen og byen», sa Fioranelli. «Vi vet hva vårt ansvar er, så vi vil ikke skuffe noen. Man gjør bare en slik investering om man er kapabel til å bygge et viktig lag.»

 

Spillere som er blitt nevnt som aktuelle for Roma, om kjøpet fullføres, er Palermos Cavani og Real Madrid-angriperen Klaas-Jan Huntelaar.

 

 

Kilde: www.calcioitalia.co.uk