Overgangsrykter 29/6

Stefano Guberti og Marco Motta er hentet inn, men Roma har ikke planer om å stoppe der. Her får du de siste dagenes overgangsrykter!

 

Roma har vært ute etter Andrea Esposito lenge, men skal ikke være villige til å bla opp de 7 millioner euroene som Lecce krever. Hvis Roma bestemmer seg for å ikke gå for Esposito kan Diego Lugano fra Fenerbahce være på vei inn. Han kan hentes gratis ettersom kontrakten hans går ut om noen få dager. Et problem derimot kan være lønnen. Lugano sies å kreve 2,8 millioner euro i året, mens Roma visstnok er kun villige til å gi 1,5 millioner.

 

Roma leter stadig etter en back-up keeper for Doni. Artur har ikke helt overbevist og med tanke på at Roma og Siena har fornyet deleierskapet på Curci så må man ut på overgangsmarkedet. De mest aktuelle for øyeblikket skal være Napoli keeper Iezzo og Chievo keeper Sorrentino.

 

Ihvertfall en spiss virker å være på vei inn i sommer og de som virker mest sannsynlige per dags dato er Shevchenko, Julio Cruz og Huntelaar. Sistnevnte derimot kan bli litt i overkant dyr for Roma så man ser på muligheten til å hente spilleren på lån med opsjon på kjøp.

 

Fiorentina skal være lystne på å hente Marco Cassetti. Med tanke på alderen og kjøpet av Marco Motta så kan Cassetti fort være på vei ut av portene til Roma.

 

Udinese midtbanespiller Antonio Candreva kan være på vei til Roma. U21 landslagsspilleren for Italia har imponert på utlån i Livorno denne sesongen og Roma skal være lystne til å hente 22-åringen på Co-ownership. Candreva selv ville nok ikke takket nei…

 

«Det ville vært en drøm å spille for Roma. Jeg ville faktisk løpt til Roma, selv fra her i Sverige. Jeg har alltid vært Roma supporter og det skjuler jeg ikke.»

 

Kilder: Romanews.eu, Channel4.com