Huntelaar på toppen av ønskelisten

Nederlenderen Huntelaar topper ønskelisten til Luciano Spalletti og Daniele Pradè, men er neppe alene om dette hvis Real Madrid bestemmer seg for å selge. Derfor er også håpet om å hente Huntelaar nesten ren utopi.

 

Marco Borriello skal, i følge romanews.eu, være det neste navnet på ønskelisten, mens Corriere dello Sport hevder at Roma kan være nær en overgang for Inters Julio Cruz. Hans agent sa i går til avisen at dette ikke bare handler om økonomiske forhold, men om at spilleren ønsker mer spilletid i en stor klubb. Hvis ikke ville han gått til Panathinaikos. De interesserte skal i følge agenten være Fiorentina, Atletico Madrid, Roma, Napoli og to franske klubber.

 

Et annet navn som nevnes, riktignok til en noe annen rolle, er David Di Michele, som nå har returnert til Torino etter å ha vært på lån i West Ham. Hans uttalelser sår i alle fall ikke tvil om at han selv er interessert i å spille for Roma: «Jeg er Romanista, å spille i Roma-drakten ville vært en drøm»

 

I følge Il Corriere Fiorentino skal Pantaleo Corvino og Daniele Pradè kommet til enighet om en overgang for Marco Cassetti. Julio Baptista skal også være utsatt for å gi rom for trekk på overgangsmarkedet, men ønsker sterkt å bli i Roma. I følge Il Tempo skal Baptista ha sagt nei til Besiktas og Panathinaikos, og for kort tid siden sa han også nei til et lag fra Qatar. 

 

Avslutningsvis tar vi med at agenten til Mario Alberto Santana, Fiorentina, hevder Roma har tatt kontakt med Fiorentina om å kjøpe spilleren.