“Vi ønsker Cerci og Andreolli”

Marco Andreolli og Alessio Cerci var i fjor utlånt til henholdsvis Sassuolo og Atalanta. Andreolli fikk endelig fart på karrieren etter skadeproblemene i Roma. Han var toneangivende i midtforsvaret til nyopprykkede Sassuolo som overraskende havnet på øvre halvdel av tabellen. Cerci fikk en tøffere sesong som hovedsakelig var plaget av skader. Han fikk likevel med seg 13 kamper for Atalanta.

 

Begge spillerne var med i Pierluigi Casiraghis U-21 tropp for EM i Sverige. Men det var Andreolli som gjorde sine saker best av de to. Han var nemlig bunnsolid i tospann med Salvatore Bochetti. Både Andreolli og Cerci har tidligere i sommer uttalt at de ønsker å få vist hva de er gode for under oppkjøringen.

 

Baris sportsdirektør Giorgio Perinetti bekrefter interessen for ungguttene:

«Andreolli og Cerci er to veldig interessante spillere. De er unge og vi ønsker dem til Bari. Vi har kontaktet AS Roma for å forhøre oss om situasjonen til spillerne og avventer svar. Det er opp til Roma om de ønsker å beholde spillerne, hvis ikke er vi klare til å innlede forhandlinger. Cerci gjorde sine saker bra i Pisa. Vi har tro på at han gjøre det minst like bra i Bari. Andreolli viste hvor verdigfull midtstopper han er hos Sassuolo. Kort sagt; om Roma er interesserte i forhandlinger vil dette glede oss. Men dette vil ikke bli avgjort i løpet av de kommende dagene. Det kan ta tid, for Roma trenger tid på å gjøre bedømmelsene oppriktig og rettferdig.»

 

Kilde: romanews.eu