Chelsea med bud på Vucinic

 Flere medier melder idag om at Chelsea har lagt inn et bud på 20 millioner pund, om lag 23 millioner euro, for Romas Mirko Vucinic. Pengene skal ha blitt gjort tilgjengelige av Chelsea slik at Carlo Ancelotti kan signere en angriper.

 

Vucinic ble i forrige uke koblet til en rekke Premier League klubber, deriblant Tottenham, som var villige til å betale om lag 18 millioner pund. Vucinic uttalte da at han ikke ville forlate Roma, men har tidligere denne uken sagt at dersom det er nødvendig for Roma så går han.

 

Det gjenstår å se hvordan dette vil utvikle seg, men det er på det rene at Roma jakter en ny dimensjon til angrepsspillet sitt. En jakt som foreløpig pågår med minimalt av midler tilgjengelig. Når summer som ihvertfall dekker det Roma tidligere har betalt for Vucinic begynner å svirre, vil nok realismen i ryktene også øke.

 

Kilder: Channel4, Goal.